Van Diepen Vastgoedadvies

Van Diepen Vastgoedadvies is een Zaans makelaarskantoor gespecialiseerd in het aankopen en taxeren van woningen. Met 15 jaar werkervaring bij o.a een groot gerenommeerd kantoor in de regio is Patrick van Diepen het gezicht van de zaak. Door zijn uitgebreide kennis van en ervaring in de makelaardij, NVM-lidmaatschap, diepgaande kennis van de (Zaanse) woningmarkt, brede netwerk en passie voor het vak is Van Diepen Vastgoedadvies dé juiste keuze voor aankoopbegeleiding van uw woning of taxatie-opdracht.

Van Diepen Vastgoedadvies is uw objectieve, kritische en vakbekwame register makelaar en register taxateur; een betrouwbaar adres met een vertrouwd gezicht.

Aankoopmakelaar

Een woning kopen is niet iets wat u dagelijks doet. Voor aankoopmakelaar, Patrick van Diepen, is het zijn dagelijkse werk. Als onafhankelijk en objectieve aankoopmakelaar zet hij de “roze” bril van potentiele kopers (tijdelijk) af. Hij begeleidt u in de zoektocht naar de juiste woning met onderbouwd advies over de woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden en voert de onderhandeling voor u. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Taxateur

Het op de juiste waarde waarderen van een woning is geen eenvoudige opgave. Sinds 1 januari 2016 is het NRVT (Nederlands Register van Taxateurs) geïntroduceerd. Om ingeschreven te worden in het NRVT dient de taxateur aan strenge kwaliteitseisen te voldoen. De taxateur, Patrick van Diepen, is ingeschreven in dit register.

Voor een gedegen en onderbouwd taxatierapport volgens de laatste richtlijnen kunt u dus bij Van Diepen Vastgoedadvies terecht.

Waarom Van Diepen Vastgoed advies

Focus op aankoopbegeleiding en taxaties van woningen

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft Van Diepen Vastgoedadvies zich gespecialiseerd in twee diensten: Aankoopbelegeleiding en taxaties van woningen. In tegenstelling tot full-service makelaarskantoren hoeft Van Diepen Vastgoedadvies de tijd en aandacht niet te verdelen over verschillende diensten; geen verkoop, geen verhuur, geen nieuwbouw. Door deze duidelijke keuze betekent dit dat Van Diepen Vastgoedadvies alle energie steekt in wat voor u van belang is; een objectieve aankoopbegeleiding door een gedreven, onafhankelijke, register makelaar of een gedegen, uitvoerig onderbouwd taxatierapport voor bijvoorbeeld de financiering van uw droomhuis.

Kwaliteit- en service gericht

Bij Van Diepen Vastgoedadvies ligt de lat hoog. Wij staan voor kwaliteit en service; door onze focus op aankoopbelegeiding en taxaties zetten we net een stapje verder, graven we net een beetje dieper. Dit merkt u in onze werkwijze, niet alleen in onze persoonlijke benadering maar ook in wat we opleveren.

Één aanspreekpunt met kennis van zaken

De makelaar, Patrick van Diepen, is een gedreven, door de wol geverfde, register makelaar/register taxateur en lid van de NVM. Een vakkundig specialist met een vertrouwd gezicht in de Zaanstreek. En alleen hij behartigt uw belangen! De aankoopbeleiding van uw woning wordt volledig door hem afgehandeld, evenals de nauwkeurige uitvoering van de taxatie van uw woning.

Kernwaarden van Van Diepen Vastgoedadvies

Van Diepen Vastgoedadvies hanteert een professionele werkwijze vanuit een onafhankelijke positie en is deskundig, toegankelijk en betrouwbaar.